Turisztikai látványosságok


Lehetősége nyílik meglátogatni Nagyenyed és környéke történelmi nevezetességeit, valamint turisztikai-természeti szépségeit:

Az Enyedi várhoz

Ezek közül felsorolunk néhányat: a nagyenyedi vár, a Bethlen-kastély, a Természetrajzi Múzeum, a Bethlen Gábor Kollégium, a nagyenyedi strand, a Kápolna-dombi sétatér, a diákok emlékműve, a református Vártemplom, az ortodox katedrális, a római katolikus templom, a görög katolikus templom, az unitárius templom, a nagyenyedi kálvária.


25-30 km-s körzetben ellátogathat a Nagyenyed környékén elhelyezkedő festői szépségű helyekre: Kőköz, Remetei-sziklaszoros, Tordai-hasadék, Túri-hasadék, a Bor-útja útvonalon található pincék, a remetei kolostor. Gyulafehérváron megtekintheti a várat, az ortodox katedrálist, a római katolikus székesegyházat, az Egyesülés Múzeumot, Tordán pedig a sóbányát, Mihai Viteazul sírját.

Bővebb információkat találhat a - látványosságok oldalon.


Szolgáltatásaink


A Melinda Panziót igénybe veheti a következő rendezvények szervezésére:

Jó étvágyat!


A panzió vendéglőjében ízletes és változatos ételek közül válogathatnak. Természetesen nem hiányoznak a jellegzetes helyi erdélyi specialitások. A finom ételek mellé megkóstolhatják az eredeti házi szilvapálinkát és a messze földön híres Nagyenyed-környéki borokat.